Bemutatkozás


Jó dolog az embereken segíteni,
de még jobb megtanítani őket,
hogyan segíthetnek saját magukon
/Aesculap/

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek honlapomon.

Szakács Ibolya, életmód tanácsadó-terapeuta természetgyógyász vagyok.

Egerben élek, férjemmel és 2 gyermekemmel.

Az anatómiai, élettani, kórélettani, mentálhigiénés, egészségnevelési, a táplálkozás egészségtani ismereteimet a nyolcvanas évek végén, a Budapesti OTE Egészségügyi Főiskola Közegészségügyi karán szereztem. Itt ismertem meg a prevenció fontosságát. Rövid ideig dolgoztam higiénikusként, majd élelmiszeripari technológusi tanulmányaim és munkám egy élelmiszeripari céghez kötöttek.

Több mint egy évtizede kísérem figyelemmel a természetes gyógymódok módszereit és ezeket a gyakorlatban is nagy sikerrel alkalmaztam családom és barátaim körében. Ismereteim rendszerezésére és kibővítésére 2008-ban természetgyógyász vizsgát majd 2009-ben életmód tanácsadó és terapeuta szakmai vizsgát tettem a ETI-ben.

Fitoterápia szakmai tanfolyamot elvégeztem és Bach virágterápia tanácsadói végzettséget szereztem.

 

Hiszem, hogy egészségben, harmóniában élni önmagunkkal és környezetünkkel mindenki számára adott lehetőség: egészségünk, boldogságunk, álmaink megvalósítása csakis rajtunk múlik !

Hiszem, hogy a betegségeknek lelki oka van, és a rossz dolgokból is meríteni lehet, tanulni kell.

Hiszem, hogy időről időre Neked is szükséged van időre, amikor túl a hétköznapok kötelezettségein csak magadra figyelsz. Néhány napra, ami csak Rólad szól, terveidről, céljaidról, testedről, lelkedről, szellemedről.

 A megújuláshoz, a változáshoz, az újrakezdéshez nyújtok segítő kezet.

 

 

 

Tekintse meg bizonyítványaimat.